fbpx
FÅ HEM GRATIS KURSKATALOG

Välkommen till Sveriges bästa makeupskolaMakeuputbildningar & Hårstylistutbildning

VI VET VAD VI GÖR – VÅRA ELEVER LYCKAS I MAKEUPBRANSCHEN!

Sveriges bästa makeupskola – Makeupstudion Education – startades av Birgitta Lagerholm, själv makeupartist, med jobb bakom sig i Sverige, New York och Hollywood. Våra elever har efter avslutad makeuputbildning arbetat som makeupartister över hela världen med uppdragsgivare som: Elle, Marie Claire, Vogue, Versace, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Cacharel och på Fashion Week i Stockholm, London, Paris och New York. Vi vet helt enkelt vad vi gör och det är med andra ord ingen slump att vi har så många framgångsrika elever – eller så många bra recensioner på reco.se!

MAX 8 ST/KLASS OCH DUKTIGA LÄRARE

Den bästa makeuputbildningen har små klasser. Små klasser ökar din trygghet. Du blir sedd och får den hjälp du behöver av våra erfarna, välutbildade och engagerade lärare som verkligen vet och kan jobbet som makeup artist. Dessutom blir det självklart fler praktikjobb/elev när inte så många behöver samsas om uppdragen och det ökar din chans till bra branschkontakter.


Delbetala din utbildning. Läs mer här.

MYCKET STORT KARRIÄRSFOKUS

Det är viktigt för oss att du lyckas så stort fokus läggs på att coacha fram en personlig handlingsplan anpassad efter dina uppsatta mål. Nu kan du dessutom, på våra stora makeuputbildningar eller vår hårstylistutbildning även välja till fördjupningskurser i marknadsföring, sälj och business case om det skulle locka dig.

PRAKTISK TRÄNING I FOTOSTUDION

Alla våra makeupskolor har en väl utrustad fotostudio där du kan träna och se hur din makeup funkar i olika ljussättningar. Under fotoveckan på din utbildning så får du se hur din makeup fungerar i allt ifrån platt, mjukt och hårt ljus. En ovärderlig träning så att du känner dig trygg när du väl är ute som makeupartist på ett fotouppdrag. Du har också en dag med en fotograf för dina slutbilder.

BÖRJA BYGGA DIN PORTFOLIO

Ihop med din slutfotografering får du, tillsammans med en riktig fotograf och modell från agentur, i uppdrag att börja bygga upp din portfolio med en första bild. Väljer du till kostnadsfria* delkursen Portfolio så kommer du under en 3 månadersperiod att fördjupa dig i din portfoliouppbyggnad.

INTERNATIONELLA KONTAKTER

En makeupartist kan ha hela världen som sitt arbetsfält. Oavsett om du vill jobba som frilansande makeupartist eller mer åt salongsverksamhet. Med kontakter i New York, Sidney, Melbourne, London, Paris och Milano så har du, om du uppfyller våra kriterier, goda möjligheter att få testa på att jobba utomlands.

ALLTID UPPDATERAT STUDIEMATERIAL

På vår onlineportal så hittar du mängder av textmaterial, bilder, face charts, mood boards, pictorials och tutorials. Materialet uppdateras varje månad och har koll på de senaste trenderna.

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X