fbpx
FÅ HEM GRATIS KURSKATALOG

Ansök till våra utbildningar

Sugen på att söka till Makeupstudion .FÄRG College Of Makeup & Hair?

Till våra två stora yrkesutbildningar Hair & Makeupartist och Fashion & Beauty Makeupartist vill vi att du ansöker via en antagningsintervju. Den kan du göra på skolan eller via telefon om du bor utomlands eller långt borta. Det är bra att ha kollat upp din möjlighet att finansiera utbildningsavgiften, speciellt om du vill ta ett lån för att delbetala din utbildning och att du har gjort detta innan du bokar din antagningsintervju. Du får nämligen veta redan under intervjun om du är godkänd eller inte och då är det bra att veta om du har finansieringen klar eller inte. Till Makeupstylist, Fransförlängning och Spraytan mailar du bara in din anmälan via kontakt@makeupstudion.se med dina fullständiga person- och adressuppgifter samt mobilnummer och email.

1. ANTAGNINGSINTERVJU
För att söka till våra stora utbildningar Hair & Makeupartist samt Fashion & Beauty Makeupartist så bokar du tid för en antagningsintervju via 08-6407901 eller mail:kontakt@makeupstudion.se – oavsett vilken stad du vill studera i. Du kan även fylla i formuläret på sidan och skriv i meddelandet vilken stad du är intresserad av så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Skriv JA eller NEJ i formuläret på frågan om du vill bli uppringd för att få prata med någon av oss eller boka antagningsintervju för att formuläret ska skickas. Inga förkunskaper krävs.
Max antal elever per klass för makeupartistutbildningen: 8.

Vem får söka:
Du som behärskar svenska väl i tal och skrift och har ett eget driv, är ambitiös, målinriktad och älskar makeup. Avsteg avseende språkkraven kan göras då det gäller sökanden från Norge och Danmark.

Vi vill gärna träffa dig på ett personligt möte innan vi antar dig som elev så att vi får veta lite mer om vem du är och vad du har för förhoppningar på oss som skola och på ditt nya yrke. Dessutom tycker vi, att det är en självklarhet för dig som elev, att du först får komma till skolan och verksamhetschefen innan du väljer att betala din anmälningsavgift.

Se upp för skolor som bara uppmanar dig att skicka in ett anmälningsformulär samtidigt som du ska betala in en anmälningsavgift på flera tusen kronor. Vi anser inte att det är seriöst!

2. BETALA ANMÄLNINGSAVGIFT
När du har blivit antagen så preliminärbokar vi en plats till dig i en vecka. För att bekräfta att du vill ha platsen betalar du in 10% av kursavgiften som en anmälningsavgift. När detta är gjort är du formellt anmäld.

3. BETALA KURSAVGIFT
Din kursavgift, minus anmälningsavgiften, skall sedan vara betald 30 dagar innan kursstart. När detta är gjort får du en kallelse till kursstarten via mail. Då är det dags att börja ladda!

4. KURSSTART
När det är dags för din kursstart är det bra om du är på plats i god tid med inneskor, något att skriva med och på samt något att äta/dricka i pausen. Det är mycket att ta in redan första dagen!

DELBETALNING

Om du inte har hunnit spara ihop pengar till utbildningens kostnad och vill delbetala din utbildning så måste du ta ett lån. Det innebär att utbildningens kostnad blir direkt betald från banken och att du sedan avbetalar kursavgiften direkt till banken.

Vem kan ta ett lån? 
Bankerna är enligt lag skyldiga att göra en noggrann och omsorgsfull kreditbedömning. I samband med ansökan tar de därför en kreditupplysning på den/de sökande baserad på dina uppgifter.

Detta är de normala grundkraven för att kunna få ta ett lån:
– du/din medlånare måste ha fyllt 18 år,
– du/din medlånare måste ha en deklarerad inkomst, lite olika hög beroende på hur stort ditt lån är
– du/din medlånare får inte ha några betalningsanmärkningar
– du/din medlånare måste ha varit mantalsskriven i Sverige i minst ett år
– du/din medlånare måste ha ett svenskt personnummer

Vi rekommenderar:
1. SEBs Enkla lånet
Med privatlån Enkla lånet kan du låna från 20 000 kronor upp till 350 000 kronor beroende på hur din ekonomi ser ut. Är ni två som lånar tillsammans (förälder, make, maka eller sambo) ökar möjligheten att låna ett större belopp än om du står som ensam låntagare. Lånar du till exempel 79.500kr och betalar tillbaka över 4 år blir din månadskostnad från 1.842kr*. Lånar du istället 45.000kr och betalar tillbaka över 4 år blir din månadskostnad från 1.036kr* i månaden. Ansök och se just din månadskostnad här.
*Räntan bestäms av hur din övriga ekonomi ser ut.

2. Humanfinans
Exempel på månadskostnad:
Om du t. ex. lägger upp ditt lån om 79.500 kr för Hair & makeupartistutbildningen på 3 år blir din månadskostnad 2.555 kr*.
Är du istället intresserad av Fashion & Beauty makeupartist-utbildningen blir din månadskostnad, för ett lån på 45.000 kr upplagt över 3 år, endast 1459 kr*.

*Detta är exempel och kan förändras beroende på hur www.humanfinans.se förändrar sin ränta.

Förälder, sambo eller vän som medlånare 
Om du inte själv uppfyller dessa krav kan det gå bra om du har en sambo, vän eller kanske förälder som kan tänka sig att stå som medlånare.

Ansök här.

183852

 

 

 

BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X
BEGÄR KURSKATALOG ELLER BOKA ETT STUDIEBESÖK/ANTAGNINGSINTERVJU
Fyll i formuläret nedan och glöm inte att kolla din skräppost om du inte får något svar. Normalt svarar vi på vardagar inom 24h.
Form is temporarily not available. Please visit our contact page.
X